Manavgatta Son Durum - Vof5t9 6kmqxcm - Konuyla ilgili açıklama yapan antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, şimdiye kadar 34 mahallenin zarar gördüğünü söyledi.

Manavgatta Son Durum - Vof5t9 6kmqxcm - Konuyla ilgili açıklama yapan antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, şimdiye kadar 34 mahallenin zarar gördüğünü söyledi.. Manavgat'ta devam eden orman yangınına çevre illerden gelen destekle yapılan müdahale devam ediyor. Turizmin en gözde mekânlarından birisi olan manavgat adeta cehennemi yaşadı. Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. यह मेनू खोलने के लिए alt + / दबाएँ

Gündem haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! Manavgat'ın örenşehir mevkiinde faliyet gösteren 4 yıldızlı green imperial beach hotel'e borçlu olduğu firmalar tarafından haczedildi. 5 mahallenin risk nedeniyle boşaltıldığı ilçede dumandan etkilenen 122 kişi hastaneye başvurdu 3 vatandaş ise hayatını kaybetti. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. 9:14 son dakika… adana sarıçam'da orman yangını.

Ipvbgh Wmf8dkm
Ipvbgh Wmf8dkm from i4.hurimg.com
Can kaybı söz konusu değil. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, üzücü haberi vererek, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması işimizi zorlaştırıyor dedi. Manavgat yangınından korkunç görüntüler geliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında başlayan yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdahale sürüyor. Öte yandan devlet hastanesindeki hastalar tahliye edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde oturduğu 4 katlı apartmanın birinci katındaki. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.

Öte yandan devlet hastanesindeki hastalar tahliye edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde oturduğu 4 katlı apartmanın birinci katındaki. Konuyla ilgili açıklama yapan antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, şimdiye kadar 34 mahallenin zarar gördüğünü söyledi. Son durum hakkında bilgi verdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum) tarafından resmi haber 29/07/2021. Yangın benzin istasyonlarına doğru ilerliyor #manavgat son saatin en çok aranan 12. Manavgat'ta devam eden orman yangınına çevre illerden gelen destekle yapılan müdahale devam ediyor. Gündem haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz.

Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz. Manavgat'ta son durum | yangın köyleri dağları küle çevirdi. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. 4 ayrı noktada başladı ve halen devam ediyor.

Shzjrwkcfma9gm
Shzjrwkcfma9gm from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Öte yandan devlet hastanesindeki hastalar tahliye edildi. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması. Antalya manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan ve ilçenin birçok bölgesini saran yangın, feci görüntülere. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ta devam eden orman yangınına çevre illerden gelen destekle yapılan müdahale devam ediyor. Manavgat'ın örenşehir mevkiinde faliyet gösteren 4 yıldızlı green imperial beach hotel'e borçlu olduğu firmalar tarafından haczedildi. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınıa sağlık bakanlığı.

Can kaybı söz konusu değil. Bölgeye giden tarım ve orman bakanı pakdemirli, manavgat yangını kontrol altına alınmamakla beraber, fazla sayıda odakla mücadele ediliyor olması. Yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor. Nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık' dedi. Haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum) tarafından resmi haber 29/07/2021. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Konuyla ilgili açıklama yapan antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, şimdiye kadar 34 mahallenin zarar gördüğünü söyledi. 24 haziran pazar günü gerçekleşen ve sayımı tamamlanan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde manavgat seçim sonuclarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz. İngizem (@ingizem34) adlı kullanıcı tiktok'ta orijinal ses adlı müzik içeren kısa bir video oluşturdu. Yangın benzin istasyonlarına doğru ilerliyor #manavgat son saatin en çok aranan 12. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Müşteri dolu otele haciz geldi.

Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor. Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da.

Manavgat Haberleri Son Dakika Yeni Manavgat Gelismeleri
Manavgat Haberleri Son Dakika Yeni Manavgat Gelismeleri from i2.cnnturk.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor.onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Manavgat'ta son durum | yangın köyleri dağları küle çevirdi. 24 haziran pazar günü gerçekleşen ve sayımı tamamlanan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde manavgat seçim sonuclarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz. Turizmin en gözde mekânlarından birisi olan manavgat adeta cehennemi yaşadı. Öte yandan devlet hastanesindeki hastalar tahliye edildi. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınıa sağlık bakanlığı. 9:14 son dakika… manavgat'ta büyük felaket!

Ulusal24.com türkiye'nin ulusal haber merkezi.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Isparta haberlerini en hızlı bir şekilde sadece son32.com da bulabilirsiniz. Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum) tarafından resmi haber 29/07/2021. Son durum hakkında bilgi verdi. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Isparta'nın en büyük online haber sitesi, isparta haberlerinden anbean haberdar olabileceğiniz haber portalıdır. Antalya manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan ve ilçenin birçok bölgesini saran yangın, feci görüntülere. यह मेनू खोलने के लिए alt + / दबाएँ Isparta, spor, i̇lçe, sdü, siyaset, eğitim, sağlık, tarım haberleri son32.com da. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürme çalışması havadan ve karadan müdahaleyle devam ediyor. Manavgat'ta devam eden orman yangınına çevre illerden gelen destekle yapılan müdahale devam ediyor. 4 ayrı noktada başladı ve halen devam ediyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı.

Posting Komentar

0 Komentar